Denní menu

TÝDENNÍ MENU

30.9. –4.10.2024

PONDĚLÍ 

KRÉM Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ

Polévka z hlívy ústřičné, zjemněná smetanou, ovoněná tymiánem, krutony45,-
Tip šéfkuchaře
TRHANÉ HOVĚZÍ Trhaný hovězí chuck roll s cibulí a hranolkami, se sýrem cheddar a smetanou, zeleninový salátek196,-
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK Plněný lusk směsí mletých mas a rýže v rajské omáčce, houskový knedlík189,-
ŘÍZEK Z PEČENĚ Smažený řízek z vepřové pečeně, bavorský bramborový salát s červenou cibulkou a salátovou okurkou, citrón179,-
PASTA SMETANOVÁ Těstoviny, rajčatovo-smetanová omáčka, žampiony, restované kuřecí prso, petrželka, sýr gran biraghi169,-

ÚTERÝ 

TOMATOVÁ S BAZALKOU

Polévka z pečených rajčat a kořenové zeleniny, dochucená česnekem a bazalkou, nudle45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘE & ŽAMPIÓNY Medajlonky z kuřecích prsíček, smetanová žampiónová omáčka s bylinkami, dušená rýže196,-
HOVĚZÍ NA VÍNĚ Hovězí pečeně na víně s kořenovou zeleninou a perlovými cibulkami, bramborové rösti189,-
KRŮTÍ ŘÍZEK Smažený krůtí prsní řízek v sezamové strouhance s jemnou bramborovou kaší a coleslaw salátem179,-
ŠPETZLE S KUŘETEM Špetzle se sýrovou omáčkou a kousky kuřecího prsíčka, jarní cibulka, rukola169,-

STŘEDA

HOVĚZÍ VÝVAR

Silný hovězí vývar podávaný s restovanou zeleninou, masem a zašlehaným vejcem45,-
Tip šéfkuchaře
KRŮTÍ STEAK Krůtí steak zapečený uzeným sýrem, zeleninové ragú a mačkané brambory196,-
HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ Dlouze tažené hovězí zadní, přírodní omáčka, vařené vejce, dušená rýže189,-
SMAŽENÝ KVĚTÁK U nás obalený květák, vařený brambor, rajčatový salátek, tatarská omáčka179,-
PASTA TOMATOVÁ Těstoviny s tomatovou omáčkou, restovaná slanina, chilli, sýr gran biraghi169,-

ČTVRTEK

KRÉMOVÁ KVĚTÁKOVÁ

Polévka zjemněná smetanou s kousky květáku a brambor, ovoněná muškátovým oříškem45,-
Tip šéfkuchaře
FILETOVANÉ VEPŘ. KARÉ Grilované karé marinované v čerstvých bylinkách se sýrovou omáčkou, brokolicí na másle a opečenými bramborami196,-
KUŘECÍ ROLÁDA Pečená kuřecí roláda s bramborovo-dýňovým pyré a jemnou omáčkou z pečeného česneku189,-
SMAŽENÝ SÝR GOUDA U nás obalený sýr gouda, vařený brambor s pažitkou a máslem, naše tatarská omáčka179,-
PASTA VEGETARIANA Těstoviny, grilovaná cuketa, lilek a paprika, rajčata, sýr gran biraghi, olivový olej169,-

PÁTEK

ZELŇAČKA

Polévka z kysaného zelí s paprikou a restovanou klobásou45,-
Tip šéfkuchaře
GRILOVANÁ PANENKA Grilovaná vepřová panenka, bramborová kaše s pažitkou a smaženou cibulkou, smetanová kaparová omáčka196,-
VEPŘOVÉ VÝPEČKY Kousky vepřového masa pečené na cibuli, kmínu a česneku, dušené bílé zelí, houskový knedlík189,-
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí řízek obalovaný v cornflakes, bramborová kaše s pažitkou, listový salátek, citron179,-
NOKY S DÝNÍ A SLANINOU Noky s dýňovým pyré a anglickou slaninou, smetana, rukola169,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.