TÝDENNÍ MENU
13. 1. – 17. 1. 2025
PONDĚLÍ
MINESTRONE
Italská tomatová polévka se zeleninou, nudlemi a bazalkovým pestem | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
GRILOVANÁ KOTLETA Vepřová kotleta s kostí marinovaná v bylinkách a barevném pepři s hranolkami a restovanou zeleninou na anglické slanině | 196,- |
TYROLSKÁ TELECÍ PLEC Konfitovaná telecí plec s rozmarýnem, rajčaty, olivami a červeným vínem s rukolovou bramborovou kaší | 189,- |
SMAŽENÝ SÝR U nás obalovaný sýr gouda, vařené brambory, domácí tatarka | 179,- |
PASTA S HRÁŠKOVÝM PESTEM Těstoviny s pestem z čerstvého hrášku a smetany, kuřecí nudličky, sýr gran biraghi | 169,- |
ÚTERÝ
ZELENINOVÝ KRÉM
Krémová polévka z restované zeleniny, s česnekem a krutony | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
HOVĚZÍ LÍČKA Konfitovaná líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, žampiony a perlovou cibulkou, jemná bramborová kaše | 196,- |
HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ Dlouze tažená hovězí plec, přírodní omáčka s kyselou okurkou, dušená rýže | 189,- |
VEPŘOVÝ ŘÍZEK Vepřový řízek z karé, šťouchané brambory s anglickou slaninou, rajčatový salátek, citron | 179,- |
TORTELÍNY BRESAOLA Tortelíny s bresaolou, olivami, zeleniou a tomatovou omáčkou se sýrem gran biraghi | 169,- |
STŘEDA
SLEPIČÍ VÝVAR
Silný vývar, maso, zelenina a těstovina | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
STRIPLOIN STEAK GRIL Steak z nízkého roštěnce s restovanou zeleninou na anglické slanině, hranolky, pepřová omáčka | 224,- |
SRBSKÉ ŽEBÍRKO Kotleta pečená v jemně pikantní tomatové omáčce s paprikami, šťouchané brambory | 189,- |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK U nás mletý řízek s česnekem a bylinkami, bramborová kaše, nakládaná okurka | 179,- |
PASTA, RUKOLOVÉ PESTO Těstoviny, rukolové pesto, sušená rajčata, cherry rajčata, tyrolská šunka, sýr gran biraghi | 169,- |
ČTVRTEK
FAZOLOVÁ
Hustá fazolová polévka s paprikou a restovanou uzeninou | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
MOŘSKÁ ŠTIKA Pečený filet mořské štiky, zeleninový salátek, šťouchané brambory, citron | 196,- |
HOVĚZÍ KŘENOVKA Dušená hovězí plec se smetanovou křenovou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem | 189,- |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK U nás mletý řízek s česnekem a bylinkami, bramborová kaše, nakládaná okurka | 179,- |
RÝŽOVÉ NUDLE Rýžové nudle s kuřecím masem, zeleninou, ústřicovou omáčkou, kokosovým mlékem, koriandrem a cibulkou | 169,- |
PÁTEK
KUŘECÍ KRÉM S KAROTKOU
Jemná kuřecí polévka se smetanou a karotkou | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
PANENKA, DIJON Filírovaná vepřová panenka, smetanová dijonská omáčka, zeleninová tarhoňa | 196,- |
KUŘE NA PAPRICE Kousky vykoštěných stehen v paprikové omáčce zjemněné smetanou, rýže | 189,- |
SMAŽENÝ KVĚTÁK Smažené růžičky květáku v klasickém trojobalu, petrželové brambory, domácí tatarka | 179,- |
PASTA S PARMSKOU ŠUNKOU Těstoviny, parmská šunka, sušená rajčata, olivy, smetana, sýr gran biraghi, rukola | 169,- |
Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.
OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.