TÝDENNÍ MENU
25.3. – 28.3.2024
PONDĚLÍ
ZELENINOVÝ KRÉM
Polévka ze zeleniny zjemněná smetanou a ovoněná muškátovým oříškem, krutony | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
PIKANTNÍ VEPŘOVÁ SMĚS Restované vepřové maso, barevná cibule, paprika, pórek, steakové hranolky | 196,- |
HOVĚZÍ NA SLANINĚ Řízek z pečeně v trojobalu a vajíčku, šťouchaný brambor s anglickou slaninou | 189,- |
SAVOJSKÝ ŘÍZEK Řízek z pečeně v trojobalu a vajíčku, šťouchaný brambor s anglickou slaninou | 179,- |
PASTA KUŘE CREMA Těstoviny, rajčatová omáčka, smetana, žampiony, kuřecí maso, sýr gran biraghi | 169,- |
ÚTERÝ
TOMATOVÁ S KAPÁNÍM
Jemná rajčatová polévka, podávaná s domácím kapáním | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
VEPŘOVÝ STEAK Vepřový steak z v celku připravené pečeně, zauzená bramborová kaše, na másle, restovaná zelenina | 196,- |
PLEC PO SELSKU Vepřová plec po selsku, dušené bílé zelí, houskový knedlík | 189,- |
KRŮTÍ ŘÍZEK Smažený řízek s vařeným bramborem a nakládanou okurkou, citron | 179,- |
THAJSKÉ KARI NUDLE Pikantní nudle se kuřecím masem, zeleninou, bambusovými plátky a jidášovým uchem, s krémovou omáčkou a koriandrem | 169,- |
STŘEDA
HOVĚZÍ VÝVAR
Silný vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
VEPŘOVÉ RAŽNIČI Špíz z vepřového masa, slaniny, cibule a papriky, americké brambory, domácí chipotle majonéza | 196,- |
HOVĚZÍ NA PEPŘI Dušené hovězí s omáčkou s barevného pepře, jasmínová rýže | 189,- |
KUŘECÍ STEAK V TĚSTÍČKU Smažený kuřecí prsní steak v sýrovém těstíčku, mačkaný brambor, okurkový salát | 179,- |
PASTA BOLOGNESE Těstoviny s boloňským ragú (maso, kořenová zelenina, rajčata, červené víno), sýr gran biraghi | 169,- |
ČTVRTEK
KRÉM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU
Krém z medvědího česneku, smetana, krutony | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
JEHNĚČÍ KÝTA Pečená jehněčí kýta s kopřivovou nádivkou, gratinovanými brambory a výpekovou šťávou | 196,- |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ Tradiční smetanová omáčka s hovězí loupanou plecí, žemlovým knedlíkem a brusinkami | 189,- |
SMAŽENÝ SÝR Sýr gouda obalený v trojobalu s hranolky, tatarskou omáčkou a listovým salátem | 179,- |
RIZOTO Krémové rizoto z rýže arborio s pestem z pečených paprik, chipsy anglické slaniny, rukola, sýr gran biraghi | 169,- |
PÁTEK
45,- |
Tip šéfkuchaře | |
STÁTNÍ SVÁTEK Vážení hosté, dne si vyberte ze stálé nabídky, děkujeme. | 196,- |
189,- | |
179,- | |
169,- |
Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.
OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.