Denní menu

TÝDENNÍ MENU

20.3 – 24.3. 2023

PONDĚLÍ

DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ

Polévka z hlívy ústřičné ovoněná majoránkou42,-
Tip šéfkuchaře
PANENKA NA ZELENÉM PEPŘI Filírovaná vepřová panenka, smetanová omáčka se zeleným pepřem, pečené brambory, mix salátek179,-
HOVĚZÍ RAJSKÁ Pečená hovězí plec, rajská omáčka, houskový knedlík166,-
SMAŽENÝ KVĚTÁK Smažené růžičky květáku v klasickém trojobalu, mačkaný brambor, domácí tatarka162,-
PASTA S PESTEM Z RUKOLY Těstoviny s rukolovým pestem, sušená rajčata, cherry rajčata, sýr gran biraghi155,-

ÚTERÝ

MINESTRONE S FAZOLEMI

Hutná polévka s fazolemi, bramborem, nudlemi, rajčaty a kořenovou zeleninou42,-

Tip šéfkuchaře

STEAK Z KRKOVIČKY Steak z vepřové krkovičky pečené v celku, grilovaná zelenina s tomatovou omáčkou, pečené brambory grenaille179,-
HOVĚZÍ NA ČESNEKU Hovězí maso, dušený špenát, omáčka, bramborový knedlík166,-
KUŘECÍ PRSÍČKO Kuřecí prsíčko zapečené sýrem s modrou plísní, pečený brambor, tymián, pečené rajče162,-
PASTA PRIMAVERA Těstoviny s rajčaty, bazalkovým olejem, restované kuřecí maso, sýr gran biraghi155,-

STŘEDA

GULÁŠOVÁ

Hustá polévka z hovězího masa, brambor a papriky42,-
Tip šéfkuchaře
RISOTTO, PANENKA Krémové risotto, špenátové pesto, sýr gran biraghi, kousky panenky, cherry rajče179,-
VEPŘOVÉ NA ŽAMPIONECH Vepřové maso v přírodní omáčce se žampiony, dušená rýže166,-
GRILOVANÉ PALIČKY Grilované kuřecí paličky, pečený brambor, salátek, výpeková omáčka162,-
PASTA ALLA CARBONARA Těstoviny se smetanovou omáčkou a vaječným žloutkem, slaninový chips, sýr gran biraghi155,-

ČTVRTEK

BRAMBORAČKA

Polévka z brambor, kořenové zeleniny a hříbků, ovoněná majoránkou42,-
Tip šéfkuchaře
CAESAR WRAP Tortilla, restované kuřecí maso, salát, rajčata, caesar dressing, sýr gran biraghi, hranolky, dip179,-
ČERVENÉ KARI Kousky veřového masa dušené v omáčce s červeným kari, jarní cibulkou a zeleninou s kokosovým mlékem, rýže166,-
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí prsní řízek, bramborová kaše s pažitkou, citron162,-
PASTA ALLA AMATRICIANA Těstoviny s pikantní tomatovou omáčkou se slaninou, česnekem a bazalkou, sýr gran biraghi155,-

PÁTEK

MRKVOVÝ KRÉM

Jemný krém dochucený čerstvým zázvorem a chilli42,-
Tip šéfkuchaře
HOVĚZÍ NA VÍNĚ  Hovězí pečeně v omáčce z červeného vína a kořenové zeleniny, bramborové rosty179,-
ČEVABČIČI Pečené válečky z mletého masa, cibulová hořčice, vařený brambor, malý šopský salátek166,-
KUŘECÍ SOTÉ Kuřecí soté s bambusem, zeleninou a jidášovým uchem, rýže162,-
PASTA, ZELENINOVÁ Těstoviny, tomatová omáčka, grilovaná cuketa a lilek, sýr gran biraghi, slaninový chips155,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.