Denní menu

TÝDENNÍ MENU

13. 1. – 17. 1. 2025

PONDĚLÍ 

MINESTRONE

Italská tomatová polévka se zeleninou, nudlemi a bazalkovým pestem49,-
Tip šéfkuchaře
GRILOVANÁ KOTLETA Vepřová kotleta s kostí marinovaná v bylinkách a barevném pepři s hranolkami a restovanou zeleninou na anglické slanině196,-
TYROLSKÁ TELECÍ PLEC Konfitovaná telecí plec s rozmarýnem, rajčaty, olivami a červeným vínem s rukolovou bramborovou kaší189,-
SMAŽENÝ SÝR U nás obalovaný sýr gouda, vařené brambory, domácí tatarka179,-
PASTA S HRÁŠKOVÝM PESTEM Těstoviny s pestem z čerstvého hrášku a smetany, kuřecí nudličky, sýr gran biraghi169,-

ÚTERÝ 

ZELENINOVÝ KRÉM

Krémová polévka z restované zeleniny, s česnekem a krutony49,-
Tip šéfkuchaře
HOVĚZÍ LÍČKA Konfitovaná líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, žampiony a perlovou cibulkou, jemná bramborová kaše196,-
HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ Dlouze tažená hovězí plec, přírodní omáčka s kyselou okurkou, dušená rýže189,-
VEPŘOVÝ ŘÍZEK Vepřový řízek z karé, šťouchané brambory s anglickou slaninou, rajčatový salátek, citron179,-
TORTELÍNY BRESAOLA Tortelíny s bresaolou, olivami, zeleniou a tomatovou omáčkou se sýrem gran biraghi169,-

STŘEDA

SLEPIČÍ VÝVAR

Silný vývar, maso, zelenina a těstovina49,-
Tip šéfkuchaře
STRIPLOIN STEAK GRIL Steak z nízkého roštěnce s restovanou zeleninou na anglické slanině, hranolky, pepřová omáčka224,-
SRBSKÉ ŽEBÍRKO Kotleta pečená v jemně pikantní tomatové omáčce s paprikami, šťouchané brambory189,-
SMAŽENÝ KARBANÁTEK U nás mletý řízek s česnekem a bylinkami, bramborová kaše, nakládaná okurka179,-
PASTA, RUKOLOVÉ PESTO Těstoviny, rukolové pesto, sušená rajčata, cherry rajčata, tyrolská šunka, sýr gran biraghi169,-

ČTVRTEK

FAZOLOVÁ

Hustá fazolová polévka s paprikou a restovanou uzeninou49,-
Tip šéfkuchaře
MOŘSKÁ ŠTIKA Pečený filet mořské štiky, zeleninový salátek, šťouchané brambory, citron196,-
HOVĚZÍ KŘENOVKA Dušená hovězí plec se smetanovou křenovou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem189,-
SMAŽENÝ KARBANÁTEK U nás mletý řízek s česnekem a bylinkami, bramborová kaše, nakládaná okurka179,-
RÝŽOVÉ NUDLE Rýžové nudle s kuřecím masem, zeleninou, ústřicovou omáčkou, kokosovým mlékem, koriandrem a cibulkou169,-

PÁTEK

KUŘECÍ KRÉM S KAROTKOU

Jemná kuřecí polévka se smetanou a karotkou49,-
Tip šéfkuchaře
PANENKA, DIJON Filírovaná vepřová panenka, smetanová dijonská omáčka, zeleninová tarhoňa196,-
KUŘE NA PAPRICE Kousky vykoštěných stehen v paprikové omáčce zjemněné smetanou, rýže189,-
SMAŽENÝ KVĚTÁK Smažené růžičky květáku v klasickém trojobalu, petrželové brambory, domácí tatarka179,-
PASTA S PARMSKOU ŠUNKOU Těstoviny, parmská šunka, sušená rajčata, olivy, smetana, sýr gran biraghi, rukola169,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.