Denní menu

TÝDENNÍ MENU

2.10. – 4.10.2023

PONDĚLÍ 

ASIJSKÁ KACHNÍ

Kachní polévka s kořením pěti vůní, maso, zelenina, sojová omáčka, nudle45,-
Tip šéfkuchaře
ŘÍZEČKY Z PANENKY Řízečky z panenky v trojobalu, tradiční bramborový salát s majonézou, řez citronu185,-
KRŮTÍ VÝPEČKY   Výpečky z krůtích stehen s cibulí, česnekem a kmínem, dušené červené zelí, bramborový knedlík, omáčka, smažená cibulka179,-
KUŘECÍ STEAK Kuřecí prsní steak, kukuřice s hráškem na másle, fritované brambůrky, dip, omáčka169,-
TĚSTOVINY, HOUBOVÉ RAGŮ Těstoviny, kuřecí maso, smetanové houbové ragů s bylinkami, rukola, sýr gran biraghi159,-

ÚTERÝ 

KULAJDA

Krémová polévka s koprem, houbami a bramborem, zjemněná smetanou45,-
Tip šéfkuchaře
STEAK Z TUŇÁKA  Grilovaný steak ze svíčkové z tuňáka, pečená paprika, cuketa a lilek, olivový olej, demi glace
185,-
ČEVAPČIČI Pečené válečky ze dvou druhů mletých mas, mačkaný brambor s máslem, malý šopský salát, cibulová hořčice, výpeková omáčka179,-
JÁTRA NA GRILUGrilovaná vepřová játra, smažené bramborové hranolky, listový salátek, naše tatarská omáčka169,-
PASTA S TOMATOVÝM PESTEM Těstoviny s tomatovým pestem, rajčata, slaninové chipsy, rukola, sýr gran biraghi159,-

STŘEDA

FAZOLOVÁ

Papriková polévka s červenými fazolemi a uzeninou45,-
Tip šéfkuchaře
TRHANÝ BURGER BBQ vepřové trhané maso, sezamová houska, zelenina, majonéza z konfitovaného česneku, smažené bramborové hranolky185,-
KUŘECÍ ŠPÍZ Špíz z kuřecích prsíček a zeleniny, šťouchaný brambor s jarní cibulkou, zelný salát s křenem179,-
SMAŽENÁ KRKOVICE Řízek z vepřové krkovice potřený česnekem v trojobalu, vařený brambor s máslem a pažitkou, řez citronu169,-
PASTA, ŠPENÁTOVÉ PESTOTěstoviny se špenátovým pestem, rajčata, smetana, baby krevetky159,-

ČTVRTEK

GULÁŠOVKA

Hustá papriková polévka s hovězím masem a bramborem45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘECÍ TORTILLA Smažené kuřecí kousky balené do tortilly s čerstvou zeleninou a bylinkovou zálivkou, hranolky, tomatová salsa185,-
KUŘE TANDOORI Kuřecí prsní steak marinovaný v jogurtu a tandoori masala koření, dušená jasmínová rýže
179,-
CMUNDA Domácí bramborák plněný zelím a uzeným masem, škvarky, omáčka169,-
PASTA S HLÍVOU Těstoviny se smetanovou omáčkou, kousky grilované hlívy ústřičné, rukola, sýr gran biraghi159,-

PÁTEK

VALAŠSKÁ KYSELICA

Krémová polévka z kyselého zelí s klobásou a bramborem45,-
Tip šéfkuchaře
VEPŘOVÁ KOTLETA  Vepřové karé sous vide v celku a následně grilované, bramborová kaše s pečenou cibulí, rajčatový salát se zakysanou smetanou185,-
KUŘECÍ CORDON BLEU Smažená kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, mačkaný brambor s máslem a pažitkou, okurkový salát179,-
PEČENÁ KRKOVICE Pomalu pečená vepřová krkovička, dušené červené zelí, bramborový knedlík, výpeková omáčka169,-
PASTA, MASOVÉ RAGU Těstoviny s trhaným hovězím masem a rajčaty, rukola, sýr gran biraghi, rukola159,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.