TÝDENNÍ MENU
22.7. – 26.7.2024
PONDĚLÍ
ČOČKOVÁ S UZENÝM
Polévka z čočky s restovanou uzeninou, ovoněná česnekem a majoránkou | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KUŘECÍ ŠPÍZ Špíz z kuřecích prsíček, anglické slaniny a zeleniny, hranolky, chipotle majonéza, zelný salát s křenem | 196,- |
VEPŘOVÁ PEČENĚ Vepřová plec, kysané bílé zelí, bramborové knedlíky | 189,- |
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK Krůtí prsní řízek s jemnou bramborovou kaší a rajčatovým salátem | 179,- |
NOKY S KUŘECÍM Restované nudličky kuřecích prsou se žampiony, smetanovou omáčkou, jarní cibulkou a sýrem gran biraghi | 169,- |
ÚTERÝ
BROKOLICOVÝ KRÉM
Polévka z brokolice zjemněná smetanou, krutony | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KUŘE V BRAMBORÁKU Zapečené kuřecí prsíčko v bramboráku, salát z červeného zelí a zakysané smetany | 196,- |
HOVĚZÍ NA SLANINĚ Dlouze tažené hovězí zadní v přírodní omáčce s anglickou slaninou, bramborová kaše s pažitkou a smaženou cibulkou | 189,- |
KUŘECÍ TORTILLA Smažené kuřecí kousky balené do tortilly s čerstvou zeleninou a bylinkovou zálivkou, hranolky, tomatová majonéza | 179,- |
PASTA PICANTE Těstoviny s tomatovou omáčkou, restovaná slanina, chilli, sýr gran biraghi | 169,- |
STŘEDA
SLEPIČÍ VÝVAR
Silný slepičí vývar se zeleninou, masem a nudlemi | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
VEPŘOVÁ PANENKA Filetovaná vepřová panenka, bramborová kaše, smetanová dijonská omáčka | 196,- |
HOVĚZÍ RAJSKÁ Dlouze tažená hovězí plec, rajská omáčka, houskový knedlík | 189,- |
SMAŽENÁ JÁTRA Smažená vepřové játra s vařeným bramborem a domácí tatarkou | 179,- |
TOMATOVÉ RISOTTO Italské krémové rizoto s máslem, bílým vínem a rajčaty, restované kuřecí maso, rukola, sýr gran biraghi | 169,- |
ČTVRTEK
ZELENINOVÝ KRÉM
Polévka z kořenové zeleniny zjemněná smetanou, smažený hrášek | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KUŘECÍ STEAK Grilovaný steak z kuřecích prsíček, dušená rýže, krémová žampionová omáčka, vypečená anglická slanina | 196,- |
SEKANÁ S BR. KAŠÍ Pečená domácí sekaná s bramborovou kaší a nakládanou okurkou | 189,- |
SMAŽENÝ KVĚTÁK Smažené růžičky květáku v klasickém trojobalu, vařený nový brambor s máslem a pažitkou, naše tatarská omáčka | 179,- |
PASTA ALLA CARBONARA Těstoviny se smetanovou omáčkou, žloutkem a sýrem gran biraghi, restovaná slanina, rukola | 169,- |
PÁTEK
KULAJDA
Krémová polévka z hub s koprem, vejcem a bramborem | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KRŮTÍ PRSA Grilované filetované krůtí prso, cizrnové pyré s červenou řepou, restovaná karotka, silná omáčka | 196,- |
HOVĚZÍ NA VÍNĚ Dlouze tažené hovězí zadní v omáčce z kořenové zeleniny, červeného vína a perlové cibulky, bramborová kaše zjemněná smetanou, smažená cibulka | 189,- |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY Žampiony v klasickém trojobalu, vařený brambor s máslem a pažitkou, naše tatarská omáčka, míchaný salát | 179,- |
RISOTTO Krémové rizoto s karotkovým pyré a kuřecím masem, zjemněné mascarpone, sýr gran biraghi, polníček | 169,- |
Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.
OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.