TÝDENNÍ MENU
30.9. –4.10.2024
PONDĚLÍ
KRÉM Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
Polévka z hlívy ústřičné, zjemněná smetanou, ovoněná tymiánem, krutony | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
TRHANÉ HOVĚZÍ Trhaný hovězí chuck roll s cibulí a hranolkami, se sýrem cheddar a smetanou, zeleninový salátek | 196,- |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK Plněný lusk směsí mletých mas a rýže v rajské omáčce, houskový knedlík | 189,- |
ŘÍZEK Z PEČENĚ Smažený řízek z vepřové pečeně, bavorský bramborový salát s červenou cibulkou a salátovou okurkou, citrón | 179,- |
PASTA SMETANOVÁ Těstoviny, rajčatovo-smetanová omáčka, žampiony, restované kuřecí prso, petrželka, sýr gran biraghi | 169,- |
ÚTERÝ
TOMATOVÁ S BAZALKOU
Polévka z pečených rajčat a kořenové zeleniny, dochucená česnekem a bazalkou, nudle | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KUŘE & ŽAMPIÓNY Medajlonky z kuřecích prsíček, smetanová žampiónová omáčka s bylinkami, dušená rýže | 196,- |
HOVĚZÍ NA VÍNĚ Hovězí pečeně na víně s kořenovou zeleninou a perlovými cibulkami, bramborové rösti | 189,- |
KRŮTÍ ŘÍZEK Smažený krůtí prsní řízek v sezamové strouhance s jemnou bramborovou kaší a coleslaw salátem | 179,- |
ŠPETZLE S KUŘETEM Špetzle se sýrovou omáčkou a kousky kuřecího prsíčka, jarní cibulka, rukola | 169,- |
STŘEDA
HOVĚZÍ VÝVAR
Silný hovězí vývar podávaný s restovanou zeleninou, masem a zašlehaným vejcem | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KRŮTÍ STEAK Krůtí steak zapečený uzeným sýrem, zeleninové ragú a mačkané brambory | 196,- |
HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ Dlouze tažené hovězí zadní, přírodní omáčka, vařené vejce, dušená rýže | 189,- |
SMAŽENÝ KVĚTÁK U nás obalený květák, vařený brambor, rajčatový salátek, tatarská omáčka | 179,- |
PASTA TOMATOVÁ Těstoviny s tomatovou omáčkou, restovaná slanina, chilli, sýr gran biraghi | 169,- |
ČTVRTEK
KRÉMOVÁ KVĚTÁKOVÁ
Polévka zjemněná smetanou s kousky květáku a brambor, ovoněná muškátovým oříškem | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
FILETOVANÉ VEPŘ. KARÉ Grilované karé marinované v čerstvých bylinkách se sýrovou omáčkou, brokolicí na másle a opečenými bramborami | 196,- |
KUŘECÍ ROLÁDA Pečená kuřecí roláda s bramborovo-dýňovým pyré a jemnou omáčkou z pečeného česneku | 189,- |
SMAŽENÝ SÝR GOUDA U nás obalený sýr gouda, vařený brambor s pažitkou a máslem, naše tatarská omáčka | 179,- |
PASTA VEGETARIANA Těstoviny, grilovaná cuketa, lilek a paprika, rajčata, sýr gran biraghi, olivový olej | 169,- |
PÁTEK
ZELŇAČKA
Polévka z kysaného zelí s paprikou a restovanou klobásou | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
GRILOVANÁ PANENKA Grilovaná vepřová panenka, bramborová kaše s pažitkou a smaženou cibulkou, smetanová kaparová omáčka | 196,- |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY Kousky vepřového masa pečené na cibuli, kmínu a česneku, dušené bílé zelí, houskový knedlík | 189,- |
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí řízek obalovaný v cornflakes, bramborová kaše s pažitkou, listový salátek, citron | 179,- |
NOKY S DÝNÍ A SLANINOU Noky s dýňovým pyré a anglickou slaninou, smetana, rukola | 169,- |
Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.
OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.