Denní menu

TÝDENNÍ MENU

22.7. – 26.7.2024

PONDĚLÍ 

ČOČKOVÁ S UZENÝM

Polévka z čočky s restovanou uzeninou, ovoněná česnekem a majoránkou45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘECÍ ŠPÍZ Špíz z kuřecích prsíček, anglické slaniny a zeleniny, hranolky, chipotle majonéza, zelný salát s křenem196,-
VEPŘOVÁ PEČENĚ Vepřová plec, kysané bílé zelí, bramborové knedlíky189,-
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK Krůtí prsní řízek s jemnou bramborovou kaší a rajčatovým salátem179,-
NOKY S KUŘECÍM Restované nudličky kuřecích prsou se žampiony, smetanovou omáčkou, jarní cibulkou a sýrem gran biraghi169,-

ÚTERÝ 

BROKOLICOVÝ KRÉM

Polévka z brokolice zjemněná smetanou, krutony45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘE V BRAMBORÁKU Zapečené kuřecí prsíčko v bramboráku, salát z červeného zelí a zakysané smetany196,-
HOVĚZÍ NA SLANINĚ Dlouze tažené hovězí zadní v přírodní omáčce s anglickou slaninou, bramborová kaše s pažitkou a smaženou cibulkou189,-
KUŘECÍ TORTILLA Smažené kuřecí kousky balené do tortilly s čerstvou zeleninou a bylinkovou zálivkou, hranolky, tomatová majonéza179,-
PASTA PICANTE Těstoviny s tomatovou omáčkou, restovaná slanina, chilli, sýr gran biraghi169,-

STŘEDA

SLEPIČÍ VÝVAR

Silný slepičí vývar se zeleninou, masem a nudlemi45,-
Tip šéfkuchaře
VEPŘOVÁ PANENKA  Filetovaná vepřová panenka, bramborová kaše, smetanová dijonská omáčka196,-
HOVĚZÍ RAJSKÁ Dlouze tažená hovězí plec, rajská omáčka, houskový knedlík189,-
SMAŽENÁ JÁTRA Smažená vepřové játra s vařeným bramborem a domácí tatarkou179,-
TOMATOVÉ RISOTTO Italské krémové rizoto s máslem, bílým vínem a rajčaty, restované kuřecí maso, rukola, sýr gran biraghi169,-

ČTVRTEK

ZELENINOVÝ KRÉM 

Polévka z kořenové zeleniny zjemněná smetanou, smažený hrášek45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘECÍ STEAK Grilovaný steak z kuřecích prsíček, dušená rýže, krémová žampionová omáčka, vypečená anglická slanina196,-
SEKANÁ S BR. KAŠÍ Pečená domácí sekaná s bramborovou kaší a nakládanou okurkou189,-
SMAŽENÝ KVĚTÁK Smažené růžičky květáku v klasickém trojobalu, vařený nový brambor s máslem a pažitkou, naše tatarská omáčka179,-
PASTA ALLA CARBONARA Těstoviny se smetanovou omáčkou, žloutkem a sýrem gran biraghi, restovaná slanina, rukola169,-

PÁTEK

KULAJDA

Krémová polévka z hub s koprem, vejcem a bramborem45,-
Tip šéfkuchaře
KRŮTÍ PRSA Grilované filetované krůtí prso, cizrnové pyré s červenou řepou, restovaná karotka, silná omáčka196,-
HOVĚZÍ NA VÍNĚ Dlouze tažené hovězí zadní v omáčce z kořenové zeleniny, červeného vína a perlové cibulky, bramborová kaše zjemněná smetanou, smažená cibulka189,-
SMAŽENÉ ŽAMPIONY Žampiony v klasickém trojobalu, vařený brambor s máslem a pažitkou, naše tatarská omáčka, míchaný salát179,-
RISOTTO Krémové rizoto s karotkovým pyré a kuřecím masem, zjemněné mascarpone, sýr gran biraghi, polníček169,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.