Denní menu

TÝDENNÍ MENU

24.6. – 28.6.2024

PONDĚLÍ 

FAZOLOVÝ KRÉM

Krém z červených fazolí s restovanou slaninou45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘECÍ STEAK Kuřecí prsní steak, krokety, zelenina na bylinkovém másle, majonéza ze sušených rajčat196,-
MASOVÉ KULIČKY Pečené masové kuličky v pikantní rajčatové omáčce s jasmínovou rýží189,-
SMAŽENÉ ŽAMPIONY Smažené žampiony s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou, zeleninový salátek179,-
PASTA ARRABIATA Těstoviny, tomatová omáčka, chilli paprička, slaninový chips, sýr gran biraghi, rukola169,-

ÚTERÝ 

KVĚTÁKOVÝ KRÉM

Jemný květákový krém se smetanou, krutony z bílého pečiva45,-
Tip šéfkuchaře
KRŮTÍ STEAK Grilovaná krůtí prsíčka, pečená zelenina (cuketa, lilek, paprika, červená cibule) s tomatovou omáčkou, hranolky196,-
HOVĚZÍ KOPROVKA Dlouze tažená hovězí plec, koprová omáčka, houskový knedlík189,-
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí prsní řízek, bramborová kaše s pažitkou, citron, okurkový salát179,-
NOKY BOLOGNESE Bramborové noky s boloňským ragú, sýrem gran biraghi a bazalkovým pestem169,-

STŘEDA

HOVĚZÍ VÝVAR

Silný hovězí vývar, kořenová zelenina, maso, nudle45,-
Tip šéfkuchaře
STROGANOFF Hovězí nudličky s cibulí, žampiony a kyselou okurkou, rajčatovo-smetanová omáčka, hranolky196,-
CAESAR SALÁT Listy salátu s domácím caesar dresinkem, grilované kuřecí prsíčko, kostičky restované anglické slaniny, krutony, sýr gran biraghi189,-
SMAŽENÝ EMENTÁLER Smažený sýr obalený v klasickém trojobalu s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátkem179,-
PASTA AGLIO OLIO Těstoviny s česnekem, olivovým olejem a chilli papričkou, sýr, slanina169,-

ČTVRTEK

ZELENINOVÝ KRÉM

Krémová polévka z pečené zeleniny, bylinky, smetana, krutony z bílého pečiva45,-
Tip šéfkuchaře
KRÉMOVÉ RISOTTO, PANENKA Krémové risotto s vínem a máslem, sušená rajčata, panenka, sýr gran biraghi, rukola196,-
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU Dlouze tažené hovězí zadní, omáčka z kořenové zeleniny a červeného vína, bramborová kaše189,-
KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK U nás v trojobalu obalený karbanátek ze směsi mletého masa a hlávkové kapusty, mačkané brambory, rajčatový salátek179,-
PASTA S HRÁŠKOVÝM PESTEM Těstoviny s pestem z čerstvého hrášku, smetany, kousky grilovaného kuřecího prsíčka, sýr gran biraghi, rajčata169,-

PÁTEK

UZENÁ ČESNEČKA

Pikantní česnekový vývar s uzeným masem, zeleninou a bramborem45,-
Tip šéfkuchaře
QUESADILLA Pšeničná tortilla, kuřecí maso, kukuřice, zelenina, sýr cheddar, listový salátek, zakysaná smetana, salsa196,-
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ Hovězí zadní dušené v tradiční omáčce z kořenové zeleniny a smetany, domácí karlovarský knedlík, brusinky189,-
VEPŘOVÝ ŘÍZEK Smažený řízek z libového karé s domácím bramborovým salátem179,-
FLEKY S UZENÝM Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, nakládaná okurka169,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.