Denní menu

TÝDENNÍ MENU

4.3. – 8.3.2024

PONDĚLÍ 

HRÁŠKOVÝ KRÉM 

Krémová polévka z mladého hrášku s krutony45,-
Tip šéfkuchaře
VEPŘOVÝ STEAK Marinovaný steak z vepřového karé, pečené brambory grenaille, pepřová omáčka, salátek191,-
ROŠTĚNÁ NA HOUBÁCH Dlouze tažená hovězí roštěná, přírodní omáčka s houbami, dušená rýže185,-
KRŮTÍ ŘÍZEK Smažený řízek v bylinkové strouhance s bramborovou kaší, zeleninový salátek, citron175,-
SRBSKÉ RIZOTO Rizoto s tomatovým masovým ragú a zeleninou sypané sýrem gouda, nakládaná okurka165,-

ÚTERÝ 

KULAJDA

Tradiční polévka s houbami, bramborem, koprem a vejcem45,-
Tip šéfkuchaře
KRŮTÍ QUESADILLA Zapečená pšeničná tortilla s kousky krůtích prsou, sýrem cheddar, fazolovým pyré a zeleninou, salsa, zakysaná smetana191,-
HOVĚZÍ RAJSKÁ Dlouze tažená falešná svíčková s rajskou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem185,-
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí prsní řízek, u nás připravený bramborový salát, citron175,-
PASTA AGLIO OLIO Těstoviny s restovanou pancettou, česnekem, feferonkou a plocholistou petrželí se sýrem parmezán165,-

STŘEDA

DRŮBEŽÍ VÝVAR

Silný vývar s česnekem, malými kroupami, masem a zeleninou45,-
Tip šéfkuchaře
ŘÍZEČKY Z PANENKY Smažené řízečky z panenky se šťouchaným bramborem s vypraženou anglickou slaninou a cibulkou, coleslaw salát191,-
ČEVABČIČITradiční válečky z mletého masa dochucené paprikou s vařeným bramborem, nakládanou okurkou, cibulkou a hořčicí185,-
GRILOVANÝ HERMELÍN Grilovaný hermelín, mix salátek s medovou zálivkou, brusinky, bramborové hranolky179,-
ZELENINOVÉ KARI NUDLE Thajské nudle s kari omáčkou, kokosovým mlékem, jidášovým uchem, bambusem a zeleninou, sypané sušenou cibulkou a koriandrem165,-

ČTVRTEK

GULÁŠOVKA

Papriková polévka s hovězím masem a bramborem45,-
Tip šéfkuchaře
TOMATOVÉ RISOTTO Krémové italské risotto, kousky restované panenky, rucola, sýr gran biraghi191,-
HOVĚZÍ NA PEPŘI Hovězí na pepři, dušená rýže, přírodní omáčka
185,-
KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK Směs kapusty a mletého masa v trojobalu, bramborová kaše, rajčatový salát175,-
PASTA S PESTEM Z PAPRIK Těstoviny s pestem z pečených paprik, rukola, sýr, slaninové chipsi
165,-

PÁTEK

RAJSKÁ POLÉVKA

Polévka z rajčat a kořenové zeleniny s vlasovými nudlemi45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘECÍ STEAK Grilované kuřecí prsíčko, zeleninové ragú , mačkaný brambor s cibulkou s máslem191,-
MORAVSKÝ VRABEC Výpečky z vepřového masa s cibulí, česnekem a kmínem, bílé zelí, bramborový knedlík, vídeňská cibulka185,-
SMAŽENÝ SÝR Sýr gouda smažený v klasickém trojobalu, hranolky tatarská omáčka, listový salátek175,-
HŘÍBKOVÉ NOKY Bramborové noky s hříbkovou omáčkou, čerstvým špenátem a sýrem gran biraghi165,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.