Denní menu

TÝDENNÍ MENU

25.3. – 28.3.2024

PONDĚLÍ 

ZELENINOVÝ KRÉM

Polévka ze zeleniny zjemněná smetanou a ovoněná muškátovým oříškem, krutony45,-
Tip šéfkuchaře
PIKANTNÍ VEPŘOVÁ SMĚS Restované vepřové maso, barevná cibule, paprika, pórek, steakové hranolky196,-
HOVĚZÍ NA SLANINĚ Řízek z pečeně v trojobalu a vajíčku, šťouchaný brambor s anglickou slaninou189,-
SAVOJSKÝ ŘÍZEK Řízek z pečeně v trojobalu a vajíčku, šťouchaný brambor s anglickou slaninou179,-
PASTA KUŘE CREMA Těstoviny, rajčatová omáčka, smetana, žampiony, kuřecí maso, sýr gran biraghi169,-

ÚTERÝ 

TOMATOVÁ S KAPÁNÍM

Jemná rajčatová polévka, podávaná s domácím kapáním45,-
Tip šéfkuchaře
VEPŘOVÝ STEAK Vepřový steak z v celku připravené pečeně, zauzená bramborová kaše, na másle, restovaná zelenina196,-
PLEC PO SELSKU Vepřová plec po selsku, dušené bílé zelí, houskový knedlík189,-
KRŮTÍ ŘÍZEK Smažený řízek s vařeným bramborem a nakládanou okurkou, citron179,-
THAJSKÉ KARI NUDLE Pikantní nudle se kuřecím masem, zeleninou, bambusovými plátky a jidášovým uchem, s krémovou omáčkou a koriandrem169,-

STŘEDA

HOVĚZÍ VÝVAR

Silný vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou45,-
Tip šéfkuchaře
VEPŘOVÉ RAŽNIČI Špíz z vepřového masa, slaniny, cibule a papriky, americké brambory, domácí chipotle majonéza196,-
HOVĚZÍ NA PEPŘI Dušené hovězí s omáčkou s barevného pepře, jasmínová rýže189,-
KUŘECÍ STEAK V TĚSTÍČKU Smažený kuřecí prsní steak v sýrovém těstíčku, mačkaný brambor, okurkový salát179,-
PASTA BOLOGNESE Těstoviny s boloňským ragú (maso, kořenová zelenina, rajčata, červené víno), sýr gran biraghi169,-

ČTVRTEK

KRÉM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU

Krém z medvědího česneku, smetana, krutony45,-
Tip šéfkuchaře
JEHNĚČÍ KÝTA Pečená jehněčí kýta s kopřivovou nádivkou, gratinovanými brambory a výpekovou šťávou196,-
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ Tradiční smetanová omáčka s hovězí loupanou plecí, žemlovým knedlíkem a brusinkami
189,-
SMAŽENÝ SÝR  Sýr gouda obalený v trojobalu s hranolky, tatarskou omáčkou a listovým salátem179,-
RIZOTO Krémové rizoto z rýže arborio s pestem z pečených paprik, chipsy anglické slaniny, rukola, sýr gran biraghi
169,-

PÁTEK

 

45,-
Tip šéfkuchaře
STÁTNÍ SVÁTEK Vážení hosté, dne si vyberte ze stálé nabídky, děkujeme.196,-
189,-
179,-
169,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.