TÝDENNÍ MENU
20.3 – 24.3. 2023
PONDĚLÍ
DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
Polévka z hlívy ústřičné ovoněná majoránkou | 42,- |
Tip šéfkuchaře | |
PANENKA NA ZELENÉM PEPŘI Filírovaná vepřová panenka, smetanová omáčka se zeleným pepřem, pečené brambory, mix salátek | 179,- |
HOVĚZÍ RAJSKÁ Pečená hovězí plec, rajská omáčka, houskový knedlík | 166,- |
SMAŽENÝ KVĚTÁK Smažené růžičky květáku v klasickém trojobalu, mačkaný brambor, domácí tatarka | 162,- |
PASTA S PESTEM Z RUKOLY Těstoviny s rukolovým pestem, sušená rajčata, cherry rajčata, sýr gran biraghi | 155,- |
ÚTERÝ
MINESTRONE S FAZOLEMI
Hutná polévka s fazolemi, bramborem, nudlemi, rajčaty a kořenovou zeleninou | 42,- |
Tip šéfkuchaře
STEAK Z KRKOVIČKY Steak z vepřové krkovičky pečené v celku, grilovaná zelenina s tomatovou omáčkou, pečené brambory grenaille | 179,- |
HOVĚZÍ NA ČESNEKU Hovězí maso, dušený špenát, omáčka, bramborový knedlík | 166,- |
KUŘECÍ PRSÍČKO Kuřecí prsíčko zapečené sýrem s modrou plísní, pečený brambor, tymián, pečené rajče | 162,- |
PASTA PRIMAVERA Těstoviny s rajčaty, bazalkovým olejem, restované kuřecí maso, sýr gran biraghi | 155,- |
STŘEDA
GULÁŠOVÁ
Hustá polévka z hovězího masa, brambor a papriky | 42,- |
Tip šéfkuchaře | |
RISOTTO, PANENKA Krémové risotto, špenátové pesto, sýr gran biraghi, kousky panenky, cherry rajče | 179,- |
VEPŘOVÉ NA ŽAMPIONECH Vepřové maso v přírodní omáčce se žampiony, dušená rýže | 166,- |
GRILOVANÉ PALIČKY Grilované kuřecí paličky, pečený brambor, salátek, výpeková omáčka | 162,- |
PASTA ALLA CARBONARA Těstoviny se smetanovou omáčkou a vaječným žloutkem, slaninový chips, sýr gran biraghi | 155,- |
ČTVRTEK
BRAMBORAČKA
Polévka z brambor, kořenové zeleniny a hříbků, ovoněná majoránkou | 42,- |
Tip šéfkuchaře | |
CAESAR WRAP Tortilla, restované kuřecí maso, salát, rajčata, caesar dressing, sýr gran biraghi, hranolky, dip | 179,- |
ČERVENÉ KARI Kousky veřového masa dušené v omáčce s červeným kari, jarní cibulkou a zeleninou s kokosovým mlékem, rýže | 166,- |
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí prsní řízek, bramborová kaše s pažitkou, citron | 162,- |
PASTA ALLA AMATRICIANA Těstoviny s pikantní tomatovou omáčkou se slaninou, česnekem a bazalkou, sýr gran biraghi | 155,- |
PÁTEK
MRKVOVÝ KRÉM
Jemný krém dochucený čerstvým zázvorem a chilli | 42,- |
Tip šéfkuchaře | |
HOVĚZÍ NA VÍNĚ Hovězí pečeně v omáčce z červeného vína a kořenové zeleniny, bramborové rosty | 179,- |
ČEVABČIČI Pečené válečky z mletého masa, cibulová hořčice, vařený brambor, malý šopský salátek | 166,- |
KUŘECÍ SOTÉ Kuřecí soté s bambusem, zeleninou a jidášovým uchem, rýže | 162,- |
PASTA, ZELENINOVÁ Těstoviny, tomatová omáčka, grilovaná cuketa a lilek, sýr gran biraghi, slaninový chips | 155,- |
Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.
OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.